Kontakt / Om oss

Paxton Executive AB
Blasieholmstorg 8
111 48 STOCKHOLM

Åsa Granqvist
Asa.granqvist@paxton.se
076-0456016

Åsa är VD, kundansvarig samt seniorkonsult. Åsa har arbetat med Executive search och HR management sedan 2001 inom framförallt Finans, IT/ Teknik, Energi och Hållbarhet. Hon har tidigare erfarenhet som chef från svenska storbolag och innovation. Åsa är ansvarig för Paxtons kursverksamhet och en omtyckt föreläsare/ coach för både blivande och erfarna chefer. Hon är certifierad inom marknadens alla testverktyg för kapacitets- och personbedömning.

Marie de Laval
Marie.delaval@paxton.se
070-3470701

Marie är affärsområdesansvarig för Executive Search, kundansvarig samt seniorkonsult. Hon har arbetat brett med Executive search sedan 2000 med särskilt fokus på uppdrag inom Fastighet, IT, Energi, Ekonomi och Hållbarhet. Marie har tidigare erfarenhet som entreprenör och som ledare i fordonsindustrin och rekrytering både i Sverige och internationellt. Hon är certifierad inom de flesta testverktyg marknaden erbjuder.

Ulrica Franzén
ulrica.franzen@paxton.se
076-1026070

Ulrica är seniorkonsult och kundansvarig för rekrytering främst inom Kommunikation. Hon har arbetat i närmare 25 år som kommunikationsdirektör inom såväl näringslivet som den offentliga sektorn och har ansvarat för rekrytering under alla sina år som chef.
Ulrica har lång erfarenhet av strategisk kommunikation, ledarskap och organisation. Hon är utbildad lärare, har en fil kand inom media och kommunikation samt är diplomerad Affärscoach.